CONDITII SI TERMENI DE LIVRARE A PRODUSELOR

Produsele comandate prin intermediul site-ului www.mag-plantesiflori.ro sunt livrate la adresa de livrare indicata de catre cumparator in termen de minim 48 ore si maxim 10 zile de la data confirmarii comenzii pentru toate produsele aflate in stoc si in termen de 15 – 45 zile pentru produsele care se produc doar pe baza de comanda ferma (cu conditia efectuarii platii anticipate prin ordin de plata in contul vanzatorului). Conditiile de livrare se stabilesc de comun acord cu cumparatorul si comunicate in scris acestuia, ulterior efectuarii si confirmarii comenzii. In acest sens un reprezentant al vanzatorului va contacta cumparatorul pentru a-i transmite detaliile livrarii. Costul transportului este exclusiv in sarcina cumparatorului si se va stabili in functie de numarul de produse comandate, volumul si greutatea acestora. Costul livrarii nu poate fi mai mic de 20,00 lei cu TVA inclus.

Produsele comandate se livreaza pe intreg teritoriu al Romaniei prin servicii de curierat rapid, prin agentii vanzatorului sau alta metoda dorita de client. In cazul in care clientul solicita alta modalitate de livrare, livrarea produselor se va face pe riscul exclusiv al cumparatorului.

Costurile aferente transportului sunt in sarcina exclusiva a cumparatorului indiferent daca comanda este livrata sau nu, inclusiv in caz de refuz de primire, indicarea unei adrese eronate sau din orice alte motive ce nu pot fi imputate in mod exclusiv vanzatorului.

La primirea coletului clientul este obligat sa verifice conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, numarul de comanda. In cazul aparitiei de neconformitati clientul trebuie sa semnaleze in scris acest fapt, atat in documentatia firmei de transport cat si pe adresa de mail din rubrica contact. In cazul in care produsul primit este deteriorat se recomanda returnarea lui in stare initiala, fara a-i desprinde etichetele, prin intermediul aceleiasi firme de transport. Pierderea sau deterioarea produselor comandate pe www.mag-plantesiflori.ro trece in responsabilitatea clientului odata cu semnarea documentelor de transport.

In cazul returnarii din orice motive a produselor comandate, vanzatorul nu poate fi obligat sa restituie clientului costurile aferente vanzarii si/sau costurile de transport cu exceptia situatiilor expres reglamentate in prezentele conditii si termeni.

  1. POLITICA DE RETUR

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara un motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produselor. Cheltuielile directe legate de returnarea produselor sunt exclusiv in sarcina clientului. Marfa returnata trebuie sa corespunda din punct de vedere calitativ, sa aiba etichetele originale, sa nu fie deteriorata si sa fie trimisa in ambalajul original in care a fost primita. Nu va fi primita marfa fara notificare in scris.