Plante și flori de grădină

Gama noastră de plante și flori cuprinde multe specii care va ajuta la o amenajare corectă și frumoasă a grădinii. Plantele perene vă pot oferi un decor îndelungat de care vă veți bucura și anul viitor. Cele anuale vă trezesc grădina la viață prin coloritul florilor pe o durată mai lungă. Astfel vă oferă posibilitatea ca anul următor să schimbați decorul. În funcție de zona în care se află grădina, puteți alege plante iubitoare de lumină sau de umbră, pentru a vă bucura de natură indiferent de locul în care este poziționată casa dumneavoastră. Prin folosirea plantelor cățărătoare vă puteți decora gardurile, foișoarele, oferind umbra de care aveți nevoie într-un mod cât mai placut. Plantele veșnic verzi vă asigură decorul și pe timpul iernii, pentru a vă bucura de grădina și în perioada rece a anului.

Grădina este spațiul verde natural, o extindere a casei care face legătura dintre interior și exterior. Aceasta este amenajată în scop estetic și recreativ. Poate cuprinde diferite materiale care să ajute la crearea unui spațiu cât mai natural: roci, pietre, scoarță de copac și bineințeles plante. Suntem preocupați de aspectul estetic al grădinii și de a vă crea un loc în care să vă puteți relaxa și întreține activități în aer liber. Puteți alege o largă varietate de plante și flori care să vă ajute să dați grădinii un aspect estetic. În funcție de preferințe, puteți alege plante ornamentale care să vă bucure pe toată perioada anului.

Fiind iubitori de natură, plantele și florile noastre sunt îngrijite cu mare atenție, pentru a putea găsi aici toate ingredientele pentru o grădină frumoasă de care vă veți bucura ani de zile. Dacă doriți să vedeți plantele înainte de a le cumpăra, ne puteți vizita pe Șos. Pipera-Tunari nr. 49, Voluntari, Ilfov. Vă așteptăm.

 • Anemone Serenade

  25.00 lei
 • Aruncus dioicus

  25.00 lei
 • Aster alpinus Albus

  25.00 lei
 • Aster divaricatus

  30.00 lei