Arbori si arbusti foiosi ornamentali

Arborii si arbusii foiosi reprezinta un factor important in amenajarile gradinilor noastre. Acestia asigura un decor diferit in fiecare anotimp. Primavara ne bucuram de aparitia frunzelor  verzi si a florilor, vara si toamna de fructe si de schimbarea culorii frunzisului. In functie de specie, frunzisul poate avea culoarea verde, galben, rosu, variegat. Alegerea arborilor si arbustilor foioasi se face in functie de conditiile de crestere ale acestora, de pozitia fata de lumina, de factorii decorativi ai acestora in functie de alte specii de plante existente si bineinteles de marimea gradinii.

In momentul in care dorim sa achizitionam un puiet de arbore sau arbust foios trebuie sa ne documentam asupra conditiilor de crestere ale acestora, pentru a se putea dezvolta si creste sanatos. Majoritatea speciilor asigura decorul pe parcursul a trei anotimpuri, insa exista cativa foiosi care ne pot incanta vizual si iarna. Fie prin fructele persistente in anotimpul rece, a formei de crestere sau a culorii trunchiului, acestia reusesc sa-si faca simtita prezenta in gradinile noastre.

Magazinul nostru va ofera o oferta diversificata de arbori si arbusti foiosi, pentru pentru decorul gradinii pe gustul fiecaruia. Preturile plantelor sunt in functie de specie si dimensiunile ghivecelor. Daca doriti sa vedeti plantele inainte de a le cumpara, ne puteti vizita pe Sos. Pipera-Tunari nr. 49, Voluntari, Ilfov. Va asteptam.

  • Abelia Pinky Bells

    250.00 lei
  • Aronia melanocarpa

    50.00 lei