Arbori si arbusti pentru interior

Magazinul de plante si flori Exclusive Garden ofera clientilor iubitori de plante exotice, o gama diversificata de arbori si arbusti de talie mare pentru interior. Aceste plante sunt utilizate pentru decorarea tuturor spatiilor interioare ce doresc sa iasa din anonimat. De la specii ce decoreaza prin frunzis la cele cu o inflorire abundenta, acestea ofera o energie pozitiva teraselor, balcoanelor, receptiilor, birourilor sau incaperilor dumneavoastra.

Plantele de interior sunt specii rezistente la caldura, dar sensibile la climatul din Romania. Acestea pot sta afara pe perioada calda, insa iarna trebuie mutate in interior.

Deoarece de multe ori spatiul este insuficient pentru ingrijirea corecta a plantelor, noi va oferim solutia de cazare a acestora pe toata perioada sezonului rece. Pepiniera este formata din trei sere, fiecare oferind condiții diferite de temperatura si umiditate, conform speciilor de plante gazduite. Pe toata perioada iernii, plantele vor fi intretinute, ingrijite si tratate conform cerințelor fata de mediu a acestora, beneficiind de atentia permanenta a unui profesionist.

Va invitam sa ne vizitati colectia de arbori si arbusti pentru interior direct in gradina noastra, pe Sos. Pipera-Tunari nr. 49, Voluntari, Ilfov. Va asteptam.

  • Camellia japonica

    225.00 lei