Arbori și arbuști ornamentali

Grădinile noastre nu ar fi complete fără prezența diverselor specii de arbori și arbuști ornamentali . Aceștia au o importanță deosebită în amenajările peisagere, creând un decor frumos pentru grădinile noastre. Deoarece există o mare varietate de specii de arbori și arbuști, aceste plante pot decora orice grădină, indiferent de forma sau mărimea acesteia. Dacă grădina are dimensiuni reduse, se vor folosi plante din specii cu o creștere controlată. În cazul locurilor însorite, se aleg arbori care umbresc, oferind posibilitatea de a petrece timpul în grădină pe toată perioada zilei. Deoarece dorim să ne bucurăm de cât mai mult timp de grădină, putem opta pentru plantarea speciilor veșnic verzi sau a celor rășinoase care ne oferă un decor și în anotimpul rece. Prezența pomilor fructiferi ne oferă pe lângă decor și o sursă de hrană.

Arborii și arbuștii ornamentali au o mare importanță asupra spațiului verde. Pe langă decor, aceștia ne oferă umbră, adapost împotriva vântului și a intemperiilor.  Este important să ne documentăm sau să vorbim cu specialiștii înainte de a achiziționa și planta arborii și arbuștii, pentru a le oferi condiții proprice creșterii și dezvoltării acestora.

Produsele noastre sunt alese cu grijă pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră. Prețurile diferă în funcție de specie și dimensiunea plantelor. Dacă doriți să vedeți plantele înainte de a le cumpăra, ne puteți vizita la depozitul nostru din Șos. Pipera-Tunari nr. 49, Voluntari, Ilfov. Vă asteptăm.

  • Abelia Pinky Bells

    250.00 lei
  • Aronia melanocarpa

    50.00 lei