Flori de grădină

Gama noastră de plante și flori cuprinde multe specii care vă ajută la amenajarea grădinii. Plantele perene oferă un decor îndelungat de care vă veți bucura și anul viitor. Cele anuale trezesc grădina la viață prin coloritul florilor pe o durată mai lungă. Astfel vă ofera posibilitatea ca anul următor să schimbați decorul. În funcție de zona în care se află gradina, puteti alege plante iubitoare de lumină sau de umbră, pentru a vă bucura de natură indiferent de locul în care este pozitionată casa dumneavoastră. Prin folosirea plantelor cățărătoare vă puteți decora gardurile, foișoarele, oferind umbră de care ori aveți nevoie, într-un mod cât mai placut. Plantele veșnic verzi vă asigură decorul și pe timpul iernii.

Gradina este spațiul verde natural, o extindere a casei, care face legătura dintre interior și exterior. Aceasta este de obicei amenajată în scop estetic și recreativ. Poate cuprinde diferite materiale care să ajute la crearea unui spațiu cât mai natural: roci, pietre, scoarță de copac și bineânțeles plante. Suntem preocupați de aspectul estetic al grădinii și de a crea un loc în care să ne putem relaxa și întretine activități în aer liber. Putem alege o mare varietate de plante și flori care ne ajută să dăm grădinii noastre un aspect estetic. În funcție de preferintele noastre, putem alege plante ornamentale care să ne bucure pe toată perioada anului.

Fiind iubitori de natură, plantele și florile noastre sunt îngrijite cu mare atenție, pentru a putea găsi aici toate ingredientele pentru o grădină frumoasă de care vă veți bucura ani de zile. Dacă doriți să vedeți plantele înainte de a le cumpara, ne puteți vizita pe Șos. Pipera-Tunari nr. 49, Voluntari, Ilfov. Vă așteptăm.

 • Anemone Serenade

  25.00 lei
 • Aruncus dioicus

  25.00 lei
 • Aster alpinus Albus

  25.00 lei
 • Aster divaricatus

  30.00 lei