Jardiniere si ghivece

Magazinul Exclusive Garden va ofera o gama mare de jardiniere si ghivece pentru plantele ornamentale, special pentru casa si gradina dumneavoastra. Acestea au diferite marimi si culori, ce se potrivesc perfect atat pentru spatiul interior, cat si pentru exterior. Ghivecele si jardinierele sunt fabricate din polietilena lineara de joasa densitate, unul din cele mai utilizate si rezistente materiale plastice din lume. Jardinierele si ghivecele resista foarte bine la intemperii si la schimbarile bruste de temperatura: inghet-dezghet. De asemenea materialul din care sunt fabricate impiedica decolorarea jardinierelor daca acestea sunt pozitionale in locuri insorite.

Produsele noastre au design-uri diferite, pentru gustul fiecaruia si se preteaza perfect pentru orice spatiu pe care acestea il ocupa. Gama prosuselor cuprinde diferite dimensiuni, fiind incapatoare pentru sustinerea arborilor si arbustilor de talie mare, cat si a plantelor pentru interior. Ghivecele si jardinierele sunt prevazute cu picioruse din cauciuc, care permit circulatia aerului. Aceste picioruse se pot monta foarte usor sau chiar inlocuite cu roti pentru o mutare mai usoara a jardinierelor.

Pretul acestora difera in functie de modelul si de dimensiunea lor, fiind accesibile pentru toti clientii nostrii. Pentru a admira colectia noastra va asteptam pe Sos. Pipera-Tunari nr. 49, Voluntari, Ilfov.