Găzduirea plantelor în seră

Găzduirea plantelor în seră este o solutie bună pentru iubitorii de plante, care vin adesea cu întrebări despre modul de îngrijire a acestora pe perioada iernii. Adesea aceștia încearcă să cuprindă toate aspectele importante pentru a oferi plantelor un ambient cît mai bun, însă se văd puși în situația în care spațiul din locuințe nu permite depozitarea și îngrijirea corectă a plantelor.

Firma noastră vă oferă spațiul necesar pentru depozitarea plantelor dumneavoastră pe toată perioada iernii. În această perioadă, plantele vor fi întreținute, îngrijite și tratate conform cerințelor față de mediu a acestora. Pepiniera este formată din trei sere, fiecare oferind condiții diferite de temperatură și umiditate, conform speciilor de plante găzduite.

Din experiența noastră știm care sunt pașii importanți ce trebuie urmați în oferirea unei îngrijiri corespunzătoare acestor plante sensibile. Pe timpul găzduirii, plantele vor beneficia de atenția permanentă a unui profesionist. Acesta va verifica zilnic atât mediul climatic din sere, cât și starea generală și de asemenea va aplica tratamentele necesare pe toată durata găzduirii plantelor.

Prețurile pentru cazarea plantelor sunt în funcție de volumul pe care îl ocupă în seră și de tratamentele efectuate acestora. Pentru mai multe detalii vă invităm în pepiniera noastră, sau ne puteți contacta la Contact.

 

Please follow and like us:
error